Precies 200 jaar geleden richtte Jacob Pronk het eerste badhuis van Scheveningen op. Twee eeuwen later gaat het strand en stad voor de wind. Van Plein tot Pier biedt Den Haag zijn bezoekers in 2018 extra veel vertier. Grootse publiekstrekkers zoals de finish van de Volvo Ocean Race en het Internationale Vuurwerkfestival. Historie en nostalgie drijven tijdens het feestjaar boven in exposities, festivals en voorstellingen. De agenda barst van de activiteiten, maar kenners weten … elke dag aan zee heeft zijn charme. De badplaats zorgt er voor dat bezoekers van Den Haag de zilte verleiding niet kunnen weerstaan!

Tentoonstellingen
De Haagse musea pakken tijdens het feestjaar uit met tal van tentoonstellingen en activiteiten rond Feest aan Zee. Van expositie over 200 jaar badcultuur in het Haags Historisch Museum tot prachtig werk van De Haagse School in het Gemeentemuseum.

Het programma van Feest aan Zee 2018 staat bomvol evenementen, exposities en festiviteiten. Kijk voor een overzicht van het volledige programma op de website Feest aan Zee.

Bron: Website Feest aan Zee
Beeld: Website Feest aan Zee