Update: Helaas, nu al uitverkocht! Lees het artikel in Museumtijdschrift 6, dat eind deze week verschijnt!

In het weekend van 25, 26 en 27 september openen de ‘simsalabim’deuren van Depot Boijmans Van Beuningen. Drie dagen lang kunt u het depot – zonder kunst – van binnen bekijken. De gratis tickets zijn nu verkrijgbaar.

Het depot is in het najaar van 2021 helemaal klaar, ingericht en functionerend. Het Boijmans wil nieuwsgierigen niet zo lang laten wachten en ze nu alvast de gelegenheid geven het lege gebouw van binnen te bekijken. Tijdens dit laatste weekend van september is het depot en ook het dakterras gedurende drie dagen te bezoeken.

Wilt u alvast een rondleiding door het gebouw krijgen? Bekijk dan de videovlogs ‘Achter de spiegels’ op de website. In deze serie van negen video’s neemt Wout Braber, hoofd huisvesting en onderhoud, u mee door het hele gebouw en geeft op alle verdiepingen uitleg.

De gratis tickets zijn nu verkrijgbaar, vooraf online reserveren is verplicht. De verwachting is dat de tickets snel zullen gaan, de Zilveren Opening zal ook live gestreamd worden via Facebook. Kijk voor meer informatie op de website zilveren-opening. Direct tickets reserveren: tickets.

N.B.: Zie ook het artikel over ‘De Pot’ in aanbouw in Museumtijdschrift 6, verschijnt later deze week.

Bron: Persbericht Museum Boijmans Van Beuningen
Beeld: Het openbare kunstdepot in aanbouw, foto Ossip van Duivenbode