Op donderdag 15 augustus verwacht de Hermitage Amsterdam de vijf miljoenste bezoeker sinds het museum in 2009 openging in het monumentale gebouw aan de Amstel. De afgelopen tien jaar heeft de Hermitage Amsterdam een vaste plek veroverd in de top-tien van best bezochte musea in Nederland. Het museum is uitgegroeid tot een culturele hotspot waar tegelijkertijd meerdere tentoonstellingen te zien zijn uit verschillende museale collecties, in de eerste plaats uit die van de Hermitage in St.-Petersburg. Dit jaar zijn zelfs twee jubileumtentoonstellingen te zien: De schatkamer! (tot en met zondag 25 augustus) en Juwelen! (vanaf zaterdag 14 september).

Publieksactie vijf miljoenste bezoeker
Het museum grijpt deze mijlpaal aan voor een publieksactie, waarbij bezoekers op die dag, 15 augustus, kans maken op mooie prijzen. Iedereen die op donderdag 15 augustus vóór 14 uur de Hermitage Amsterdam bezoekt, en zich opgeeft voor de actie, kan meedoen op vertoon van een geldig toegangsbewijs met datum 15 augustus 2019.

De prijzen

  • 1: Twee KLM retour-vliegtickets van Amsterdam – St.-Petersburg;
  • 2: Twee kaarten voor de VIP-opening voor de tentoonstelling Juwelen!;
  • 3: Eén jaar een DUO-Vriendschap van de Hermitage Amsterdam;
  • 4: Eén catalogus van De schatkamer!
  • 5: Twee reguliere toegangskaarten voor de tentoonstelling Juwelen!
  • 6: Twee jubileummokken;

Hoe kunt u meedoen?
Iedereen, die op donderdag 15 augustus vóór 14 uur de Hermitage bezoekt, en zich opgeeft voor de actie, maakt kans op één van de drie prijspakketten. Je kan meedoen op vertoon van een geldig toegangsbewijs – met datum 15 augustus 2019- voor één van de tentoonstellingen, single ticket of combiticket. Bij de kassa ontvangt u een lot met een nummer. Bij de informatiebalie vindt de registratie plaats. Om 14 uur worden in de kerkzaal de winnende nummers getrokken en vindt de prijsuitreiking plaats. Kom ook en maak kans op één van de prachtige prijzen!

Meer informatie over en de voorwaarden van de actie vindt u op www.hermitage.nl/5miljoenstebezoeker.

Bron: persbericht Hermitage Amsterdam
Foto: Jurgen Koopmanschap