Nieuwe datum: 19 t/m 22 mei 2022

Rotterdam, 17 januari 2022

Art Rotterdam zal dit jaar plaatsvinden in het voorjaar van 19 t/m 22 mei in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Verschuiving van de vertrouwde datum begin februari is noodzakelijk nu de kunstbeurs niet kan plaatsvinden onder de huidige coronamaatregelen.

Prospects – Mondriaan Fonds toont talent verhuist mee naar nieuwe datum
De tentoonstelling Prospects, vast onderdeel van Art Rotterdam en georganiseerd door het Mondriaan Fonds, verhuist mee naar de nieuwe datum. Prospects toont dit jaar maar liefst 89 jonge kunstenaars die een start maken in de kunstwereld. Vanwege het grote aantal kunstenaars betrekt Prospects dit jaar een extra ruimte in het gebouw tegenover de entree van de beurs.

Rotterdam Art Week
Het jaarlijkse Rotterdamse festival voor kunst-, design- en architectuurliefhebbers zal eveneens in het voorjaar, tijdens Art Rotterdam, plaatsvinden. Met diverse beurzen, speciale openingen, tentoonstellingen in musea en kunstinstellingen, pop-up exposities en Open Ateliers die stuk voor stuk het kunstklimaat in de stad weer versterken en verlevendigen.

Over Art Rotterdam
Art Rotterdam is de meest gerenommeerde beurs voor hedendaagse kunst in Nederland. Jaarlijks biedt Art Rotterdam een podium aan de nieuwste ontwikkelingen in de beeldende kunst. De scherpe focus op jonge kunst, de verscheidenheid van de verschillende secties, de verbinding met de stad Rotterdam en de fascinerende locatie verlenen Art Rotterdam een unieke uitstraling. Art Rotterdam is voor steeds meer kunstliefhebbers het aantrekkelijke alternatief binnen het internationale veld van beurzen. Het aanbod van de galeries is nu al online te bezichtigen op GalleryViewer.com, het online platform van Art Rotterdam.

www.artrotterdam.com
Donderdag 19 tot en met zondag 22 mei 2022
Van Nelle Fabriek | Van Nelleweg 1 | 3044 BC | Rotterdam

Bron en beeld: persbericht Art Rotterdam, foto: Almicheal Fraay