Dit weekend staat museum Voorlinden in het teken van de liefde. In aanloop naar Valentijnsdag, kunnen jij en je dierbaren op zaterdag 10 februari en zondag 11 februari terecht bij museum Voorlinden voor love songs, love letters en love pictures. Dé plek bij uitstek om niet alleen de liefde voor de kunst te vieren, maar ook de liefde voor het leven en elkaar.

Love songs
Wil jij 15 minutes of love onder de blauwe hemel van James Turrells Skyspace? Breng quality time door, samen met je date, lover, man, vrouw, kind of andere dierbaren onder het genot van champagne en chocola. Dit weekend heb jij dit kunstwerk een kwartier lang geheel voor jezelf met een muzikant die jullie een liefdesliedje toezingt. Stuur een mail naar event@voorlinden.nl om een reservering te maken tussen 12:00u en 15:00u op zaterdag of zondag. De kosten bedragen 15,00 Euro per persoon (exclusief museumticket). Onder voorbehoud van goed weer.

Love letters
Ben je heimelijk verliefd op iemand of wil je je liefje een romantische boodschap sturen? In het museum kun je je lettre d’amour laten schrijven door Deena Ray zodat je deze op Valentijnsdag kunt overhandigen aan je geliefde.

Love pictures
Wil je je liefdesportret laten maken en iemand de liefde beloven bij ‘I promise to love you’ van Tracey Emin? Tussen 12:00u en 15:00u staat onze fotograaf voor je klaar om jou en je date, broer, zus, ouder of kind te portretteren.

Exclusieve Valentijns Twilight experience
Op Valentijnsdag (woensdag 14 februari) is de Twilight experience van James Turrell voor het eerst voor publiek te beleven. Na een ontvangst met een hapje en een glas champagne, kun je een uur lang genieten van de magisch verkleurende Skyspace tijdens zonsondergang. Beleef samen met je geliefde de hemel zoals je hem nog nooit hebt gezien. Tickets voor deze speciale Valentijnservaring kosten 50,00 Euro per persoon. Let op: de overige delen van het museum zijn tijdens deze viewing gesloten. Stuur snel een mail om te reserveren naar event@voorlinden.nl, want de plaatsen zijn beperkt. Deze exclusieve viewing is voor slechts 40 personen toegankelijk. De reserveringen worden aangenomen op volgorde van ontvangst.

Programma:
17:15u: ontvangst in het restaurant (landhuis) met champagne en amuses
17:45u: start Twilight experience in Skyspace
18:45u: einde programma

Bron: Persbericht museum Voorlinden
Beeld: Tracey Emin, I promise to love you (2007). Foto: Bram Vreugdenhil