In april bestaat Museumtijdschrift 30 jaar en daarom is dit extra dikke jubileumnummer een waar feestje. Met onder veel meer 4 prachtige, uitneembare XL kunstkaarten van Emo Verkerk, Maria Roosen, herman de vries en Loes Koomen. En: 30 museumdirecteuren, kunstenaars en kenners over het museum van de toekomst.

Dit sprankelende jubileumnummer is een combinatie van artikelen over de beste en mooiste tentoonstellingen van dit voorjaar en artikelen die het 30-jarig bestaan vieren. Uiteraard is er aandacht voor de grote Eschertentoonstelling in het Fries Museum Leeuwarden en voor de weelderige Hollandse Art Nouveau in het Gemeentemuseum Den Haag, hét favoriete museum van onze lezers.

In de special kijken we achterom, trekken we erop uit met 30 tips voor kunst in de openbare ruimte en richten we de blik naar voren. Hoe ziet het museum eruit over 30 jaar? Met onder anderen Wim Pijbes, Benno Tempel, Iris Kensmil, Maarten Doorman, Erik van Lieshout, Mels Crouwel , Lidewij de Koekkoek.

Speciaal voor abonnees biedt Museumtijdschrift wat extra’s. In samenwerking met We Like Art bieden wij van vier kunstenaars kunstedities te koop aan voor een vriendelijke prijs, en wel van Emo Verkerk, Maria Roosen, herman de vries en Loes Koomen. De eerste prachtige editie, vanaf nu te koop, is gebaseerd op de aquarel ‘Back to Base’, 2016, van Maria Roosen. Wees er snel bij, want op = op!

Vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 8,95 via onze webshop en vanaf dinsdag 10 april te koop in de winkel.