Na een succesvolle eerste editie van Movies at the Hermitage worden deze zomer opnieuw filmklassiekers getoond in de binnentuin van het museum aan de Amstel. De historische tuin wordt omgetoverd tot de grootste en meest magische openluchtbioscoop van de stad waar vanaf woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september vijf gerenommeerde films te zien zijn. Movies at the Hermitage is een samenwerking tussen de Hermitage Amsterdam, Bora Bora Productions en Outdoor Cinema. De filmselectie is gemaakt door filmliefhebbers die speciaal voor deze editie kozen voor een top 5 beste films voor in de open lucht.

Oscar-waardige films onder de sterren: van Midnight in Paris tot Goodfellas
Movies at the Hermitage trapt dit jaar af op woensdag 28 augustus met de romantische komedie Midnight in Paris. Op donderdag 29 augustus draait de bekende gangsterfilm Goodfellas, gevolgd door de Argentijnse thrillerfilm El Secreto de Sus Ojos op vrijdag. In het weekend speelt op zaterdag 31 augustus de avonturenfilm Hunt for the Wilderpeople, gevolgd door de dramafilm Call Me by Your Name op zondag. De techniek wordt verzorgd door Outdoor Cinema en de productie is in handen van Bora Bora Productions. Iedere filmvoorstelling krijgt een speciale introductie van een bekende Amsterdammer die affiniteit heeft met de film van die avond.

Kaartverkoop en programma
De Early Adopter Tickets zijn al uitverkocht. Golden Tickets (€ 13 per stuk) zijn nog verkrijgbaar via https://hermitage.stager.nl/web/tickets. Met vijf personen? Dan is er een speciaal Party of Five Family Ticket voor € 55.

Het programma:
19.00 uur        Deuren open
20.00 uur       Start filmquiz. Er zijn prijzen te winnen!
20.30 uur        Introductie
20.45 uur        Start film

Bron en beeld: persbericht de Hermitage Amsterdam