Doe mee en maak kans op een duoticket voor Museumnacht Maastricht op vrijdag 13 april! Geniet een avond lang bij 13 kunstlocaties van experimentele kunst, performances, historische artefacten, workshops, video-art en meer!

Museumnacht Maastricht
Dit jaar wordt de Museumnacht op een bijzondere wijze én geheel in stijl van het thema Lucky 13 geopend. De 13e stadsbeiaardier van Maastricht – Frank Steijns – geeft om 20:00 uur het ‘startschot’ met een carillonconcert vanuit het Stadhuis. Samen met 13 ensembles van de Maastrichtse muziekschool Kumulus wordt gelijktijdig bij alle 13 deelnemende locaties een repertoire gespeeld, geïnspireerd op ‘vrijdag de 13e’. Vervolgens barst de avond los!
Zo wordt Boekhandel Dominicanen in samenwerking met het modecollectief Fashionclash en talent van de Toneel- en Kunstacademies omgetoverd tot een heuse Club 13, waar u naast een dansje ook een gokje kan wagen. Bij Marres wordt met tropische stormen en jungle fevers de temperatuur opgevoerd, terwijl in Museum aan het Vrijthof een ware Kermis losbarst, inclusief foute tunes en een Mr. Claw grijpmachine met ringen van niemand minder dan Ted Noten. Ontdek daarnaast een legio aan keuzes in het (un)lucky labyrint van het Bonnefantenmuseum of bezoek een Unvollendete Maastricht bij Bureau Europa. Centre Céramique en Natuurhistorisch Museum Maastricht geven de avond uit handen met een Student Take-over.

Kijk voor het volledige programma op www.museumnachtmaastricht.nl

Praktische informatie
Wanneer? Vrijdag 13 april 2018: 20.00-01.00 uur
Waar in Maastricht? Boekhandel Dominicanen, Bonnefantenmuseum, Brouwerij Bosch, Bureau Europa, Centre Céramique, Drukkunstmuseum, Lumière Cinema, Marres, Museum aan het Vrijthof, Natuurhistorisch Museum, Museum Sjoen Limburg en Van Eyck & B32.
Hop-on Hop-off bus: ±elke 15 minuten Bonnefantenmuseum, Centre Céramique, Wilhelminasingel, Boschstraat, Markt, Tongersestraat

Durft u vrijdag de 13e naar Maastricht te komen? Vul dan vóór 29 maart onderstaand formulier in en maak kans op 5 x 2 tickets (t.w.v. € 25)!

Deze winactie liep tot 29  maart 2018.