Tentoonstellingen aanmelden

Bhamd! – Pop-up Art Galerie

Haarlem, Nederland

Met de laagdrempelige pop-up-galerie, dat tevens dienstdoet als atelier, biedt BHAMD! een podium van 400 m2 voor de (nog) onbekende kunstenaar. Naast expositie van eigen werk zal er in de toekomst ook werk van anderen geëxposeerd kunnen worden. Verder zijn er ideeën voor inloop-workshops, lezingen en het vertonen van art-films.
BHAMD! is kunst en kunst is tegenspraak: tegenspraak van de geest, de samenleving, van stilte, lawaai en ‘ons kent ons’. Kunst is tijdloos, zoals ook de makers, de latere starter, en dat zijn wij:
Roel Ebbinge (fotografie), Berit Walbeek (tekenen, 3D), Maartje Kemme (schilderen, mixed media), Leo Dooren (schilderen, tekenen, 3D), Sam den Das (fotografie, schilderen), Willem van den Berg (schilderen) en Maud Ramaekers (schilderen, mixed media, 3D).
BHAMD! is een acroniem van de steden van de oprichtende leden: Haarlem, Amsterdam, Alkmaar en Den Haag, waarbij de B staat voor beeldende kunst. De initiatiefnemers studeren aan de Kunstacademie Haarlem/Leiden (met uitzondering van Roel, die is autodidact).