Tentoonstellingen aanmelden

Forum Groningen

Groningen, Nederland

Het nieuwe Groninger Forum opent dit najaar zijn deuren en wordt een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Met internationale exposities, het nieuwe Nederlands museum voor strips, animatie en games: Storyworld, vijf filmzalen, een multifunctionele zaal, de stadsbibliotheek en het Smartlab dagen we het publiek uit om zich te laten verrassen en inspireren en met een open blik naar de toekomst te kijken.
IN het Forum kun je internationale exposities bezoeken rondom de thema’s populaire cultuur, kennis & technologie en actualiteit. Zoals de eerste expositie over AI (artificial intelligence). Het thema van de expositie zie je ook terug in de programmering van cursussen, films en documentaires. Ter verdieping maar ook om het onderwerp echt te laten leven, te verrassen en te inspireren.

Begin 2018 heeft de BAM het hoogste punt bereikt, eind 2018 is de buitenzijde klaar en beginnen ze aan het interieur. In de nazomer verhuizen we en in het najaar van 2019 opent het Groninger Forum de deuren voor iedereen!

Beeld: website Groninger Forum