Eerstvolgende: vrijdag 8 april 2022
Het belooft een bijzondere Art Night Out te worden op vrijdag 8 april 2022 in Maastricht. 16 Art venues – waaronder voor het eerst ook Theater aan het Vrijthof, AINSI en Lutherse Kerk – alsook talrijke culturele partners en (inter)nationaal talent brengen dan de wereld van kunst tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma om bij weg te dromen. Het is inmiddels een kunst op zich om alles te ervaren. Gelukkig openen de deuren al om 19:00u!
Bezoekers kunnen met één ticket genieten van spraakmakende collecties, adembenemende performances, fascinerende historische ontdekkingen, indrukwekkende installaties en video-art, spannende soundscapes en cross-overs, workshops, talks, tours en live-music. Natuurlijk ontbreken ook de nodige praatjes, dj-plaatjes en proost-momentjes niet. Kortom, maak je op voor een avond die nog lang zal nazinderen!
Het jubileumprogramma verschijnt vanaf maart 2022 online. Houd museumnachtmaastricht.nl en social media in de gaten voor updates.