Tentoonstellingen aanmelden

Zeeuws Museum mk

Middelburg, Nederland

Het Zeeuws Museum bevindt zich in het historische centrum van Middelburg. In de middeleeuwse abdij ontdekt u onverwachte eigenschappen van Zeeland: van archeologische vondsten en wereldberoemde wandtapijten tot streekdracht, schilderijen en exotische objecten die Zeeuwen van verre reizen meenamen. De uiteenlopende collectie staat centraal in vernieuwende tentoonstellingen die altijd een relatie hebben met het hier en nu.
Vergeet niet tijdens uw bezoek de verse streekproducten in ons museumcafé te proeven en een bezoekje te brengen aan de museumwinkel met originele Zeeuwse cadeaus.

U kunt het museum momenteel alleen bezoeken als u vooraf een online ticket heeft gereserveerd.
De route in het Zeeuws Museum is tijdelijk ingrijpend aangepast. Het museum is als gevolg daarvan tijdens de reguliere openingstijden niet te bezoeken door bezoekers die niet in staat zijn om trappen te lopen. Wij vinden een toegankelijk museum erg belangrijk. Daarom hebben wij voor deze groep bezoekers speciale openingstijden waarin het gebruik van de lift wèl mogelijk is en het hele gebouw toegankelijk is. Meer informatie kunt u op onze website vinden.