Museumtijdschrift lezen is verder kijken. Over grenzen, voorbij het gewone. Het toont de verhalen achter de kunst en het verhaal achter de kunstenaar. Maar daar weet u als Museumtijdschriftliefhebber natuurlijk alles van. Om u als trouwe lezer te bedanken, bieden wij u een exclusieve stapelkorting op de bijzondere boekenreeks ‘Kunstenaarskolonies in Nederland’. Hoe meer delen u bestelt, hoe hoger de korting! De stapelkorting geldt voor onderstaande boeken. Ze zijn gewoonlijk € 22,95 per stuk.

Wat is een kunstenaarskolonie?
Allerlei plekken in Nederland trokken vanaf eind negetneiende eeuw kunstanaars aan die daar tegelijkertijd voor kortere of langere tijd woonden en werkten. De boeken in de reeks Kunstenaarskolonies vertellen chronologisch of thematisch het verhaal van de steden en/of dorpen en hun kunstenaars. Het zijn rijk geïllustreerde bladerboeken, in handzaam formaat, met informatieve inleidingen en bijschriften voor de kunsthistorische context bij de werken. Kijk op pagina 19 in Museumtijdschrift of op www.wbooks.com voor meer informatie over de reeks.

Hoe te bestellen?
Vul onderstaand formulier in en wij verreken de stapelkorting voor u.

LET OP: Er zijn nog andere (eerder verschenen) delen in de reeks Kunstenaarskolonies beschikbaar, deze delen vallen echter niet onder de stapelkorting. Deze actie geldt alleen voor de hierboven getoonde boeken: Nunspeet Schildersdorp, De schilders langs de IJssel, De schilders van Dongen, De schilders van de Veluwezoom, De schilders van Staphorst en De schilders van Urk.

Lezersaanbieding Kunstenaarskolonies in Nederland
Ja, ik bestel de volgende boek(en) *
Ik vul mijn bestelling aan met eerder verschenen delen uit de reeks á € 22,95
Betaalgegevens *