Tentoonstellingen aanmelden

Maak kans op 5 x 2 tickets voor Museumnacht Maastricht
TEST TEST

 • 3 jaar geleden
 • Blog
 • Beeldende kunst

Doe mee en maak kans op een duoticket voor Museumnacht Maastricht op vrijdag 13 april! Geniet een avond lang bij 13 kunstlocaties van experimentele kunst, performances, historische artefacten, workshops, video-art en meer!

Museumnacht Maastricht
Dit jaar wordt de Museumnacht op een bijzondere wijze én geheel in stijl van het thema Lucky 13 geopend. De 13e stadsbeiaardier van Maastricht – Frank Steijns – geeft om 20:00 uur het ‘startschot’ met een carillonconcert vanuit het Stadhuis. Samen met 13 ensembles van de Maastrichtse muziekschool Kumulus wordt gelijktijdig bij alle 13 deelnemende locaties een repertoire gespeeld, geïnspireerd op ‘vrijdag de 13e’. Vervolgens barst de avond los!
Zo wordt Boekhandel Dominicanen in samenwerking met het modecollectief Fashionclash en talent van de Toneel- en Kunstacademies omgetoverd tot een heuse Club 13, waar u naast een dansje ook een gokje kan wagen. Bij Marres wordt met tropische stormen en jungle fevers de temperatuur opgevoerd, terwijl in Museum aan het Vrijthof een ware Kermis losbarst, inclusief foute tunes en een Mr. Claw grijpmachine met ringen van niemand minder dan Ted Noten. Ontdek daarnaast een legio aan keuzes in het (un)lucky labyrint van het Bonnefantenmuseum of bezoek een Unvollendete Maastricht bij Bureau Europa. Centre Céramique en Natuurhistorisch Museum Maastricht geven de avond uit handen met een Student Take-over.

Kijk voor het volledige programma op www.museumnachtmaastricht.nl

Praktische informatie
Wanneer? Vrijdag 13 april 2018: 20.00-01.00 uur
Waar in Maastricht? Boekhandel Dominicanen, Bonnefantenmuseum, Brouwerij Bosch, Bureau Europa, Centre Céramique, Drukkunstmuseum, Lumière Cinema, Marres, Museum aan het Vrijthof, Natuurhistorisch Museum, Museum Sjoen Limburg en Van Eyck & B32.
Hop-on Hop-off bus: ±elke 15 minuten Bonnefantenmuseum, Centre Céramique, Wilhelminasingel, Boschstraat, Markt, Tongersestraat

Durft u vrijdag de 13e naar Maastricht te komen? Vul dan vóór 29 maart onderstaand formulier in en maak kans op 5 x 2 tickets (t.w.v. € 25)!

Deze winactie liep tot 29  maart 2018.


Reageer op Maak kans op 5 x 2 tickets voor Museumnacht Maastricht

Dit veld is verplicht Vul een geldig emailadres in
Dit veld is verplicht

Uw reactie wordt gepubliceerd onder dit artikel en kan gebruikt worden in het tijdschrift.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Er zijn 12 reacties op Maak kans op 5 x 2 tickets voor Museumnacht Maastricht
 1. Angelique Teubner

  Graag zou ik naar de museumnacht willen met mijn vriend, heel erg benieuwd hoe het zal zijn,Maastricht eens van de andere kant bekijken dan als kunststudent en docent!

 2. Loni Olfers

  ik zou heel erg graag naar Maastricht willen komen. Maastricht is een heerlijke stad en kunst is mijn passie.

 3. Carolien

  Maastricht ken ik als de stad waar ik werk en als winkelstad. Zou Maastricht graag eens op een andere manier willen leren kennen door voor de kaartjes in aanmerking te komen!

 4. John Verdult

  Leuk museum met een aan de weg timmerende directeur. Vernieuwende en uitdagende tentoonstellingen en presentaties.

 5. odette

  Maastricht is gewoon de mooiste stad van Nederland. Ze heeft zoveel te bieden. Van kazematten tot heerlijk eten en heel oude tot nieuwe kunst.