Tentoonstellingen aanmelden

Museum Arnhem dicht vanwege uitbreiding en verbouwing

  • 4 jaar geleden

Van onze redactie – Zondag 19 november is Museum Arnhem voor het laatst geopend voor publiek. Naar verwachting gaat het museum eind 2019 weer open. Het museum wordt uitgebreid met een nieuwe vleugel ontworpen door Benthem Crouwel Architecten. De vleugel steekt uit over de stuwwal in een volgens het museum ‘spannend samenspel tussen kunst, natuur en uitzicht’. Er komen nieuwe tentoonstellingszalen en publieksruimtes. De monumentale koepel wordt het kloppend hart van het museum.

In de laatste openingsweek, van dinsdag 14 t/m zondag 19 november, organiseert het museum een grootse slotmanifestatie met tal van activiteiten. www.museumarnhem.nl

Bron: persbericht Museum Arnhem
Beeld: Vleugel westzijde met depot, ontwerp


Reageer op Museum Arnhem dicht vanwege uitbreiding en verbouwing

Dit veld is verplicht Vul een geldig emailadres in
Dit veld is verplicht

Uw reactie wordt gepubliceerd onder dit artikel en kan gebruikt worden in het tijdschrift.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Er zijn 2 reacties op Museum Arnhem dicht vanwege uitbreiding en verbouwing
  1. Rud Perrée

    Als er een voorlopige behuizing gevonden kan worden voorkomt dat ongeduld,scepsis,teleurstelling en motivatieverlies.Dit museum verdient kontinuiteit met het vooruitzicht op een uniek gebouw.

  2. Ginny en Joop Mulder

    Jammer dat museum zo lang dicht gaat, maar het wordt vast mooi. Hoop dat het geheel binnen de gestelde termijnen gereed komt (liever geen Amsterdamse “toestanden” , al zullen we burgemeester Marcouch geen verwijt van maken). Veel succes met verbouwing, we zijn zeer benieuwd.