Tentoonstellingen aanmelden

Naturalis heropent 31 augustus

  • 2 jaar geleden

In het nieuwe Naturalis in Leiden dompelt jong en oud zich straks onder in de wonderlijke wereld die natuur heet. Negen fonkelnieuwe tentoonstellingszalen presenteren het mooiste uit de natuur en T. rex Trix. En Freek Vonk is er ook weer bij. Het museum is vanaf 31 augustus 2019 weer geopend.

Het iconische nieuwe gebouw is ontworpen door Neutelings Riedijk Architecten in samenwerking met modeontwerpster Iris van Herpen. De 9 nieuwe tentoonstellingszalen en integratie van toonaangevende kunstprojecten van ontwerper Tord Boontje maken dit tot een zeer bijzonder gebouw.

Het nieuwe museum van Naturalis is een combinatie van zien, doen en beleven. In negen indrukwekkende zalen beleeft jong en oud straks de rijkdom van de natuur.  In de nieuwe museumzalen ontdek je van alles over het vroegste leven op aarde, over Nederland in de ijstijd en over de oerkrachten van onze aarde. Je maakt kennis met de verrassendste versiertrucs van planten en dieren, staat oog in oog met een Afrikaanse olifant en ontdekt het verwoestend vermogen van vulkanen. Ook ervaar je het leven in de Dinotijd.

Lees meer over het museum op naturalis.nl

Bron: persbericht Naturalis
Beeld: T. rex Trix. Foto: Marten van Dijl


Reageer op Naturalis heropent 31 augustus

Dit veld is verplicht Vul een geldig emailadres in
Dit veld is verplicht

Uw reactie wordt gepubliceerd onder dit artikel en kan gebruikt worden in het tijdschrift.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.