Tentoonstellingen aanmelden

Oproep: abstract werk van Theo Beerendonk gezocht

  • 4 jaar geleden

Voor de overzichtstentoonstelling van de Amsterdamse kunstenaar Theo Beerendonk (1905-1979) medio 2018 en het oeuvreboek dat daarbij uitkomt, is Peter Beerendonk (kleinzoon van de kunstenaar) op zoek naar voorbeelden van zijn abstracte werk uit de periode 1950-1970. Het gaat om schilderijen, aquarellen, pastels en metalen, bronzen  en houten sculpturen. Mocht u in het bezit zijn van werk van Theo Beerendonk, of als u hem en zijn werk gekend heeft, verzoekt Peter Beerendonk contact op te nemen. Bij voorkeur via e-mail: info@koeccoek.nl of bellen naar 06-16525006. Graag een afbeelding van het werk bijsluiten. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.

In 2011 was een tentoonstelling van Theo Beerendonk te zien in Museo Civico Archeologico Citta’diAnzio in Italië en in 2013 was zijn werk te zien in Museum De Wieger in Deurne.

Beeld: Theo Beerendonk, ‘Abstract geel rood zwart’. Olieverf op spaanplaat, 61 x 89 cm.


Reageer op Oproep: abstract werk van Theo Beerendonk gezocht

Dit veld is verplicht Vul een geldig emailadres in
Dit veld is verplicht

Uw reactie wordt gepubliceerd onder dit artikel en kan gebruikt worden in het tijdschrift.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Er zijn 2 reacties op Oproep: abstract werk van Theo Beerendonk gezocht
  1. Max Hiehle

    Voor het eerst van de naam Beerendonk gehoord. Op internet gezocht; mooi en interessant werk gezien. Als uw overzichtstentoonstelling er is, kom ik heel graag kijken. Zet u mij in uw verzendlijst van een uitnodiging?
    Max Hiehle