Tentoonstellingen aanmelden

Oproep: Museum Staphorst zoekt werken van Jo Koster en Jan Sluijters die Staphorst als onderwerp hebben

  • 3 jaar geleden

Museum Staphorst opent in het voorjaar 2020 een nieuwe tentoonstelling met als (werk)titel “Zij kwamen, zagen en schilderden; Jo Koster, Jan Sluijters en Stien Eelsingh in Staphorst”. Deze kunstenaars, die in verschillende periodes lange of kortere tijd in Staphorst verbleven, schilderden en tekenden veel personen, boerderijen en landschappen in Staphorst. De expositie wil de verschillende visies van deze kunstenaars op Staphorst en haar bewoners laten zien.

Het museum is dan ook op zoek naar (minder bekende) werken van m.n. Jo Koster en Jan Sluijters die Staphorst als onderwerp hebben en die mogelijk door middel van bruikleen onderdeel van de expositie zouden kunnen zijn. Museum Staphorst is een erkend museum en beschikt over een facility rapport.

Museum Staphorst  verzoekt particulieren en eigenaren vriendelijk om contact op te nemen met de organisatoren door een e-mail te sturen met een foto van het kunstwerk naar de organisatoren: mw. Betty Hoogeveen (expo@museumstaphorst.nl) of door telefonisch contact op te nemen met 06-52094771.

Mocht u nadere informatie willen, dan kunt naar expo@museumstaphorst.nl mailen of naar jennekebosch@hotmail.com.

Bij voorbaat dank,
Jenneke Bosch-Boesjes, Lid voorbereidingscommissie museum staphorst expositie 2020


Reageer op Oproep: Museum Staphorst zoekt werken van Jo Koster en Jan Sluijters die Staphorst als onderwerp hebben

Dit veld is verplicht Vul een geldig emailadres in
Dit veld is verplicht

Uw reactie wordt gepubliceerd onder dit artikel en kan gebruikt worden in het tijdschrift.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Er zijn 2 reacties op Oproep: Museum Staphorst zoekt werken van Jo Koster en Jan Sluijters die Staphorst als onderwerp hebben