Tentoonstellingen aanmelden

Slapen bij een in Rotterdam wonende architectuurspecialist

 • 3 jaar geleden

Tijdens de Rotterdamse Architectuur Maand (24 mei t/m 16 juni) kunt u zich laten koppelen aan een fantastische gastheer of gastvrouw, een architectuur-professional. U blijft bij hem of haar thuis slapen en ook voor uw ontbijt wordt gezorgd. Wake up in Architecture noemen ze dat! Zou Michiel Riedijk zijn eitje zacht of hardgekookt eten?

Wake up in It bedenkers Wibbine Kien en Judith van den Berg matchen u doelbewust en liefdevol aan een bepaalde gastheer of gastvrouw. Aan wie? Dat blijft dus een verrassing tot na het boeken. Op grond van wat er over u te vinden is wordt een prachtige match gemaakt. Spannend! Dus, wordt het een nachtje logeren bij architect Dirk-Jan Postel (Kraaijvanger), krijgt u alle ins en outs te zien van het flitsende kantoor van GROUP A met Folkert van Hagen, of eet u een croissantje met architectuurfotograaf Daria Scagliola?

Voor een match (inclusief overnachting en ontbijtje) voor twee personen betaalt u 140 euro, en voor één 90 euro. Kijk snel bij welk architectuurtalen u terecht kunt komen op www.wakeupinit.com.

Wake up in Architecture 2019 vindt plaats tijdens de Rotterdamse Architectuur Maand, van 24 mei tot en met 16 juni 2019.

Bron: persbericht Hotel Rotterdam
Beeld: Voormalige ambulance-garage, omgebouwd tot woonhuis van een van de architectuur-professionals. Foto Maarten Laupman.


Reageer op Slapen bij een in Rotterdam wonende architectuurspecialist

Dit veld is verplicht Vul een geldig emailadres in
Dit veld is verplicht

Uw reactie wordt gepubliceerd onder dit artikel en kan gebruikt worden in het tijdschrift.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Er zijn 4 reacties op Slapen bij een in Rotterdam wonende architectuurspecialist
 1. Els M. van den Broek

  wat spannend!
  ik kom alleen
  ben redelijk goed bekend met de Haagse architectuur maar zou best iets meer in/over Rotterdam willen leren, dus kom maar op met je ontbijtje
  ben benieuwd wat jullie over mij kunnen vinden maar ben uiteraard bereid eea meer toe te lichten

  groetjes en tot horens,
  Els
  ==
  els m. van den broek