Tentoonstellingen aanmelden

Uw mening gevraagd

 • 2 jaar geleden

Wij zijn benieuwd naar uw mening en ervaring. Het is rustig in de musea, zo zonder toeristen en mensenmassa’s. Bevalt u deze andere kijkervaring? Klik op onderstaande afbeelding (indien u een Facebook account heeft) om uw antwoord in te vullen. Of laat uw mening achter in het reactieveld onder dit bericht.


Reageer op Uw mening gevraagd

Dit veld is verplicht Vul een geldig emailadres in
Dit veld is verplicht

Uw reactie wordt gepubliceerd onder dit artikel en kan gebruikt worden in het tijdschrift.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Er zijn 11 reacties op Uw mening gevraagd
 1. Will Plooster

  In Bazel bezochten we afgelopen week twee musea. Het Kunstmuseum, de vaste collectie: heerlijk rustig, dus gelegenheid om schilderijen goed op te nemen. Geen mondkapje, toch veilig gevoel. De Beyeler Foundation, Edward Hopper: bijna onverantwoordelijk druk met kijkers die in hun drang om niets te missen juist medebezoekers nogal eens over het hoofd zagen. Mondkapje verplicht – maar voor ons voorlopig geen blockbusters meer.

 2. Casper M. Louppen

  Het is zeker fijn en prettig om meer ruimte te hebben in musea dus erg blij mee! Maar ben zelf werkzaam in een museum en dan snap en begrijp ik dat het met minder bezoek echt financieel niet uit kan. Dus geniet nu heel veel meer tot de tijd dat het weer drukker gaat worden. Wens de collega musea in deze aparte tijden sterkte toe.

 3. N.W. Fokker

  Ik ben niet meer in musea geweest sinds het covid 19 virus daar ik geen speciale afspraak wil maken.
  Als ik onverwacht ergens ben wil ik zo naar binnen kunnen dat is voor mij het plezier van een museum jaarkaart.Wel heb ik natuurlijk begrip voor de maatregelen 1.50 meter afstand en een mondkapje prima.

 4. S. Kosterman

  Tijdens mijn vakantie de afgelopen weken diverse musea bezocht, en vind het heerlijk om in alle rust alles te kunnen bekijken. Aan de andere kant is het een enorme inkomstenderving voor de musea, maar voor de toeschouwer is het een feestje.

 5. C Blankenspoor

  In het museum zelf proef je echt de sfeer van hetgeen getoond wordt. Digitaal vind ik voor nu een prima oplossing. Museumbezoek met het tijdslot is ook een goede oplossing.

 6. Lieske Tibbe

  Voor mij is het heel prettig, maar de musea kunnen hier niet van rondkomen (if ever). Misschien als alles weer ‘normaal’ is per week zo’n exclusief kijk-uurtje met boeking vooraf instellen?

 7. Lourens Aalders

  Ruimere openingstijden (bijv. ook maandag) met een beperkt(er) aantal aanwezigen is wel plezieriger om te genieten van het gebodene.

 8. Dirk Strasser

  Op zich is het fijn, die rust. Maar ook verontrustend. Het museum is hartelijk open, maar er komen veel minder bezoekers dan mogelijk is. Dat gaat niet goed, vrees ik.

 9. Hanny Visser

  Heerlijk!!! Wat een genot om in alle rust naar kunst te kunnen kijken. Het enige nadeel is het vooraf plannen en vastleggen van een tijdstip, al is dit als handeling geen bezwaar, maar het geeft je minder vrijheid om spontaan op bezoek te gaan. De winst is echter het geringe aantal bezoekers en dat telt voor mij zwaarder.