Rolina Nell maakte een boek met daarin een overzicht van haar werk. Ze noemt dit boek ‘album’ omdat de vormgeving van het boek is geïnspireerd op een oud fotoalbum. In de expositieruimte van CBK Rensenpark presenteert Rolina een selectie van de werken uit dit boek. Je ziet zowel schilderijen als tekeningen.

Over Rolina Nell
Vrouwen en meisjes staan centraal in het werk van Rolina Nell. Ze is gefascineerd door universele houdingen en poses van vrouwen, die op subtiele wijze een persoonlijkheid prijs geven. Het ontbreken van gezichten als een belangrijk menselijk kenmerk laat ruimte voor de verkenning van de vrouwelijke identiteit achter culturele codes. In Rolina’s werk blijft de identiteit mysterieus en het verleden voelbaar. Ze schildert en tekent het verleden op een bijna fluisterende wijze de actualiteit in.

Maatregelen rondom corona
Wij kijken er naar uit om je te ontvangen! Bij je bezoek vragen we je om een geldig coronatoegangsbewijs en om alle regels in acht te nemen. Check voor je bezoek eerst cbkemmen.nl voor eventuele wijzigingen.