Vier de verbeelding en doe mee met All you can Art! Iedereen – maar dan ook echt iedereen – krijgt bij All you can Art de kans om samen kunst te maken, te leren en te ontdekken. De creatieve energie is de hele zomer lang letterlijk tastbaar in het open atelier en de organisch groeiende tentoonstelling in de Kunsthal. IBB oprichters en kunstenaars David Bade en Tirzo Martha werken samen met social practice kunstenaars Dik Kreuk, Claire Zandvliet, Pip Wong, Heather Beveridge, Travis Geertruida & Eugenie Boon binnen en buiten de Kunsthal afwisselend aan verschillende projecten.

De hele zomer kun je in de Kunsthal, samen met de kunstenaars, zelf kunst maken. Dit jaar vormt het thema carnaval, en de daar bijbehorende road pieces (praalwagens), de rode draad in de projecten van de kunstenaars. Werk samen met David Bade zij aan zij met ouderen en verplegers van Laurens of duik met de bezoekers van de Pauluskerk in het open atelier van Tirzo Martha waarin kunst ontstaat door samenwerking en solidariteit. Pip Wong en Heather Beveridge bundelen hun krachten en creëren samen met REAKT een road piece waarin het gevoel van ’thuiskomen’ centraal staat. In het atelier van Eugenie Boon en Travis Geertruida kun je je laten inspireren door de kleuren en stoffen van het Curaçaose carnaval, en maak je een eigen sculptuur van stof. Dik Kreuk en Claire Zandvliet timmeren samen met jou aan de installatie ‘levensweg’, die de reis symboliseert die jij in het leven aflegt.

SUMMERSCHOOL

De Summerschool vormt elk jaar weer een belangrijk onderdeel van All you can Art. Een groep creatieve talenten – van alle leeftijden, achtergronden en opleidingsniveaus – krijgt de kans zich vijf weken lang op artistiek gebied te ontwikkelen aan de hand van het meester-gezel principe. Alle studenten gaan onder begeleiding van kunstenaars experimenteren, debatteren en meewerken op alle locaties en met alle partners.