Tentoonstellingen aanmelden

Analog Eco

Grafische Werkplaats, Den Haag

De expositie Analog Eco vormt onderdeel van Festival Analog Eco (11-28 mei). De expositie Analog Eco vormt het hart van het festival en vindt plaats in de Grafische Werkplaats met nieuw werk van: Dewi Bekker, Yamuna Forzana, Laura Luchtman, Christa van der Meer, Annika Syrjämäki en Tiemen Visser.

Festival Analog Eco van de Grafische Werkplaats staat in het teken van duurzaamheid. Het festival sluit aan bij de mondiale noodzaak om het gebruik van duurzame materialen te onderzoeken en in te bedden in de dagelijkse praktijk.
Welke kansen bieden schoon werken met duurzame inkten en materialen? Hoe kan je als maker bijvoorbeeld gebruik maken van plantaardig materiaal, bacteriën of restafval voor grafische toepassingen?
In Festival Analog Eco onderzoeken we hoe innovaties op het gebied van inkten, textiel en andere dragers een nieuwe beeldtaal kunnen bieden aan kunstenaars en vormgevers. Het festival bevat een symposium, een expositie, workshops, talks en tours. Tijdens deze activiteiten wordt met aandacht en nieuwsgierigheid kennis gedeeld en ontstaat er veel ruimte voor nieuwe inventies en uitwisselingen.

Van 12 mei 20 21

t/m 3 jul 20 21