Tentoonstellingen aanmelden

Art Rotterdam

Van Nellefabriek, Van Nelleweg 1 Rotterdam, Nederland

De tweeëntwintigste editie van kunstbeurs Art Rotterdam vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 februari 2021. Locatie is opnieuw de iconische Rotterdamse Van Nellefabriek. Vier dagen lang vormt deze gerenommeerde beurs met haar focus op jonge kunst de ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers en -professionals uit binnen- en buitenland. De organisatie verzorgt in februari als van ouds een uitdagende beurs in een inspirerende context waar bezoekers nieuw werk kunnen beleven, ontdekken en aanschaffen.

Veilig bezoek in time slots

Tijdens Art Rotterdam, dat in de UNESCO-monumentale Van Nellefabriek een vloeroppervlak van meer dan 10.000 m2 bestrijkt, tonen ruim 100 galeries het werk van aanstormend en gevestigd talent. Bezoekers en deelnemers zijn er verzekerd van een veilige en aantrekkelijke omgeving in lijn met de voorschriften en maatregelen van de overheid. Tickets voor Art Rotterdam 2021 zijn alleen online, in time slots verkrijgbaar.

Prospects

Het Mondriaan Fonds organiseert voor de negende keer tijdens Art Rotterdam de tentoonstelling Prospects in de Van Nellefabriek. In de tentoonstelling is werk te zien van 75 beeldend kunstenaars die in 2019 een financiële bijdrage ontvingen van het Mondriaan Fonds om een start te maken met hun carrière. Gastcurator is Johan Gustavsson.

Beeld: Almicheal Fraay

Van 1 jul 20 21

t/m 4 jul 20 21