Onze speurtocht voor kinderen is totaal vernieuwd
In het Boomkwekerijmuseum in Boskoop kunnen kinderen een leuke, splinternieuwe speurtocht maken. Ook als ze nog niet zo goed kunnen lezen, kunnen ze hem maken door het aantrekkelijke beeldmateriaal. En natuurlijk is er voor de kinderen na afloop een leuk cadeautje. Wat? Dat is natuurlijk een verrassing!
Voor creatieve volwassenen is “Toveren met blad” van Elly Nederpeld een echte aanrader. Door ecoprinten van bladeren te combineren met stof maakt zij prachtige kunstwerken.
Zegt ecoprinten u niets? Op een filmpje laat Elly zien hoe dat werkt. Bovendien is zij op vrijdagmiddag 23 en 30 december, 6 januari en 3 februari zelf aanwezig. Ook op zaterdagmiddag 7 januari en 4 en 11 februari zal zij aanwezig zijn. Kom, geniet, laat u informeren en inspireren!
Let op: anders dan vorige jaren is het museum gesloten van 24 tot en met dinsdag 27 december, van 31 december tot en met 3 januari en van 9 tot en met 31 januari. Dat biedt een dus een prima gelegenheid ons in de kerstvakantie samen met kinderen en kleinkinderen te bezoeken.