Tentoonstellingen aanmelden

De liefde van mijn hart

St. Josephkerk, Leiden

Deze ontwapenende internationale tentoonstelling was eerder op de World Meeting of Families in Dublin te zien. Schitterende foto’s en indrukwekkende teksten verhelderen de situatie waarin gezinnen zich bevinden. Wat betekent het huwelijk daarin? Wat is de rol van onze eigen beperkingen en onze relatie met het Mysterie? Met bijdragen uit Amoris Laetitia van paus Franciscus en het boek Disarming Beauty van Julián Carrón.

In eerste instantie zou de tentoonstelling in maart plaatsvinden, maar werd uitgesteld vanwege de verspreiding van het coronavirus.

Opening: 18 september 20.00 uur in de Sint Josephkerk aan de Herensingel 3. Inleiding door Michiel Peeters en met een getuigenis van een echtpaar. Peeters studeerde in Leiden, is studentenpastor bij de Maranathakerk in Tilburg en betrokken katholieke lekenbeweging Gemeenschap en Bevrijding.
In het gebouw wordt 1,5 m gehouden. Graag ontvangen wij het liefst een bericht als u aanwezig wilt zijn via info@stjosephleiden.nl.

Tentoonstelling:
19-20 en 27 september 13.00 ‐ 15.00 uur
03-04 en 11 oktober 13.00-15.00 uur
De tentoonstelling staat in de Sint Josephkerk, aan de Herensingel 3. Er zijn vrijwillige gidsen aanwezig voor een inleiding. Toegang is gratis.

Van 18 sep 20 20

t/m 11 okt 20 20