Tentoonstellingen aanmelden

De wereld door de ogen van Jo & Josie

Het Kerkje van Persingen, Persingen

De magische combinatie van dit stel van uniek talent en ervaren vakmanschap staat borg voor kwaliteit en authenticiteit. Een eigen weg, een eigen stijl. Exposities van Parijs tot Stockholm en van Bergen op Zoom tot Dresden. Nu voor de derde keer in de expositieruimte De Synagoge Buren.

Elk schilderij is doorwrochten van een spirituele kracht, een ziel. “Zonder ziel verliest een kunstwerk al snel zijn emotionele waarde en zeggingskracht.”

Jo Debije, de geboren schilder. De rauwe oerkracht. Hij móet schilderen, hij kan niet zonder. Steeds op zoek naar nieuw en puur, naar ‘wow’. Veel onderzoeken, alles uit proberen. Doen, doen en doen. Creativiteit stroomt hem uit de oren, als een onuitputtelijke bron. En waar hij van zijn ouders een ‘écht’ vak moest leren, voltooide Josie Arnoys twéé kunstacademies, de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (1992) en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (1995). Ze gaf les aan de HKU en werkte jarenlang als vormgever voor televisie. Samen maakt het stel schilderijen die met recht ‘een eigen stijl’ heten. Zo iets heeft u nog niet eerder gezien. Van harte welkom, uiteraard met gepaste afstand.

Van 17 okt 20 20

t/m 25 okt 20 20