Dini Brunt (1930) en haar man runden 24 jaar lang een winkel in Wageningen, gespecialiseerd in Scandinavisch design. Ze boden onder andere de iconische handbedrukte Finse kleding van Vuokko en Marimekko aan, bekend om hun levendige kleuren en natuurlijke materialen. Ook exclusieve serviezen van Iittala en Arabia waren bij hen te vinden. De winkel was een inspirerende plek voor designliefhebbers uit heel Nederland.

Rond 2000 begon Dini Brunt met het maken van reliëfs van papier in de stijl van Jan Schoonhoven. Op zoek naar helderheid, eenvoud en ritme ontstonden de eerste papierwerken. Ze plakte en vouwde knipsels van tekenpapier op 50 x 50 cm wit karton.

Door de jaren heen heeft ze het concept verfijnd en slaagde ze er op haar eigen manier in om van de oorspronkelijk rechte en strakke geometrische vormen een meer afgeronde en vriendelijkere structuur te maken – echt millimeterwerk. Het samenspel tussen licht en schaduw is telkens weer fascinerend. De kunstwerken komen tot leven en zien er vanuit elke hoek anders uit.