Tentoonstellingen aanmelden

Dreaming in Everywhen

IMPAKT Centrum voor mediacultuur, Utrecht

IMPAKT Festival 2020 Zero Footprint presenteert Dreaming in Everywhen.
De kunstenaars in deze festivaltentoonstelling zoeken in hun werk naar magie en bovennatuurlijke ervaringen. Door de klimaatcrisis dreigen we niet alleen onze leefomgeving te verliezen maar ook de natuur als bron van spiritualiteit en verwondering.
Steeds meer mensen realiseren zich nu dat we met ons geweld tegen de natuur niet alleen de materiële bodem onder ons bestaan wegslaan, maar ook onze spirituele basis in gevaar brengen. Het is de vraag of we nog genoeg tijd hebben om het tij te keren. De werken in deze tentoonstelling laten ons de natuur zien als bron van religies, verbinding en verwondering.
IMPAKT Festival 2020 Zero Footprint presenteert dit jaar van 28 oktober t/m 1 november een online programma bomvol kritische kunst en design rondom het thema duurzaamheid. Ervaren het programma op Planet IMPAKT: een unieke online festivalervaring. De tentoonstelling is het enige onderdeel van het festival dat niet exclusief online, maar ook fysiek te ervaren is bij IMPAKT Centrum voor Mediacultuur. Tevens loopt de tentoonstelling door t/m 17 januari 2021.

Van 28 okt 20 20

t/m 17 jan 20 21