In de expositie Catch21 zijn van 19 december 2022 t/m 9 januari 2023 in het Atrium Den Haag foto’s van acht talentvolle fotografen te zien die elkaar leerden kennen tijdens hun studie Photographic Design in Rotterdam: Leonie Gossens, Ariana Eland, Wieneke de Leeuw, Britt van den Broeke, Lotte van Huuksloot, Monica Stuurop, Karin van Bijlevelt en Sun van Nieuwburg.

In september 2021 organiseerden zij als collectief Catch21 hun afstudeerexpositie in de Elleboogkerk in Amersfoort Hoewel hun projecten een verrassende diversiteit in thema, stijl en werkwijze lieten zien, bleek door de onderlinge connecties en wederzijdse interesses een intuïtieve maar sterke conceptuele verbondenheid te zijn ontstaan.

Na deze zeer positief ontvangen expositie is dit de tweede keer dat hun werk gezamenlijk te zien is. De fotografen van Catch21 laten zien hoe zij zich in het jaar na hun afstuderen zich verder hebben ontwikkeld. Deze keer op uitnodiging van Atrium City Hall in de stad waar een groot deel van het collectief woont of werkt en al eerder door een deel van de groep werd geëxposeerd. Catch21 neemt de bezoeker mee op fotografische ontdekkingstocht langs human interest, documentaire, onderzoek, mixed media en alternatieve technieken.

Ariana Eland Yoor Perception
Britt van den Broeke Nérgens
Karin van Bijlevelt Leftovers
Leonie Gossens ik Mis
Lotte van Huuksloot Contouren
monica Stuurop Trigger
Wienke de Leeuw Chemigrammen
Sun van Nieuwenberg The Nightfly