Op vrijdag 24 juni 17.00 start de Jubileumtentoonstelling Futuro in WG Kunst

Na de tentoonstelling ZILVER waarin WG Kunst terugblikt op de afgelopen 25 jaar staat de toekomst (Futuro) voor de deur. Voor deze tentoonstelling heeft WG Kunst 10 ‘jonge’ kunstenaars uitgenodigd om hun kijk op de toekomst te verbeelden. Het kast idee – in het verlengde van de vitrinekastjes van BINNENsteBUITEN – zal, fysiek en inhoudelijk, het verbindende element vormen. De kunstenaars presenteren hun werk in een kastachtige installatie. Dit kan een Bruynzeel keukenkastje zijn, of een nachtkastje, een boekenkast, een koelkast, een vitrinekast of een grote Oisterwijkse eikenhouten kast van het grofvuil.

De toekomst is bij uitstek een avontuur, een Wild Card, een verrassing die wij iedereen gunnen. Ook WG Kunst laat zich graag meevoeren in het experiment van deze kunstenaars. De deelnemend kunstenaars zijn Lois Dalou, Youelle de Jong, Floor Kuiper, Anne Jansen, Camila Servergini, Tibor Dieters, Nienke Sybrandy, Laila van Berge en Mohamed Bouyzgarne.

Wij nodigen iedereen van harte uit om deze tentoonstelling te komen bezoeken en samen met WG Kunst het Jubileum te vieren. Het activiteitenprogramma van juni staat op de website van WG Kunst.

OPENING Futuro  vrijdag 24 juni 17.00-19.00
Tentoonstellingsperiode zaterdag 25 juni t/m zondag 24 juli 2022
Openingstijden dagelijks 13.00-17.00, maandag gesloten