GEWORTELD, een audioboswandeling’ is een luisterroute door Odapark en het aangrenzende bos. Met koptelefoon op hoort het publiek verhalen over de bomen én persoonlijke verhalen van mensen uit Venray. Zo biedt de route een verrassende kijk op de natuur en een onverwachte ‘ontmoeting’ met mensen uit de buurt. Langzaam maar zeker ontdekt de wandelaar dat boom en mens op elkaar lijken.

Dit audiowerk van Els Huver sluit aan bij deze tijd waarin de natuur onder druk staat en het klimaat om gedragsverandering vraagt. Omdat de mens eerder bereid is iets voor een ander te betekenen wanneer hij zichzelf in de ander herkent, wil Huver het publiek laten ervaren dat het zich ook in de natuur kan herkennen. Deze audiowandeling ging in het najaar van 2022 in Odapark in première voor de duur van twee maanden, maar is nu opgenomen in de vaste kunstcollectie. Het is een seizoensgebonden kunstwerk, GEWORTELD ervaar je op z’n best als park en bos groen zijn. In 2023 is de route daarom beschikbaar tot en met de herfstvakantie.

Openingstijden: Je kan de wandeling starten van dinsdag t/m zondag tussen 13:45u en 15:30u na reservering via het ticketsysteem.

Duur audiowandeling: 70 minuten / 2,8 km

Prijs: € 7,50 per persoon (inclusief audioguide en koptelefoon)

Geschikt voor 12+