In de herfst beginnen de meeste mensen stiekem toch al een beetje terug te kijken op de afgelopen maanden. Het voelt alsof die voorbijgevlogen zijn. De tentoonstelling Herfstsalon van galerie Espace Enny (Laag-Keppel) biedt een selectie uit onze recente exposities, mocht u die vanwege corona of andere omstandigheden gemist hebben. Ook laten we werk zien van kunstenaars die veel met ons samenwerken. Dat belooft een fijne mix van nieuw en vertrouwd.

De galerie én haar bezoekers hebben daarom een keuze gemaakt uit de kunstenaars die ze voor het einde van het jaar nog eens terug willen zien. Onder hen zijn onder meer Sibyl Heijnen, Ronald de Ceuster, Jan Willem Henssen, en Marianne Lammersen.

Maar Herfstsalon vormt ook de brug naar het nieuwe jaar, door middel van een voorproefje op een tentoonstelling rond Karin Bos en Jochem op ten Noort. Ook maakt u kennis met de circulaire sieraden van Corrie Steenbergen en de kunst van Rob Hillebrand.

De feestelijke opening is zondag 31 oktober van 15:00 tot 17:00 uur. Een aantal kunstenaars is aanwezig om met u in gesprek te gaan.

Activiteiten rondom Herfstsalon
Omdat het geen gewone expositie betreft, maar een salon, zijn er gedurende de looptijd diverse activiteiten. Hou onze website in de gaten voor het programma. Eén ding verklappen we u al: er is voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over wat u ziet. Daar is Herfstsalon natuurlijk ook voor: bijzondere gesprekken over kunst.

Deelnemende kunstenaars
Kees Bierman, Karin Bos, Cornelia Bruinewoud, Ronald de Ceuster, Sibyl Heijnen, Jan Willem Henssen, Rob Hillebrand, Marianne Kraster, Marianne Lammersen, Jochem op ten Noort, Herbert Nouwens, Corrie Steenbergen.