“Volgens mij wordt Nederland gerund als een BV en is het motto profit at all cost. Als je er ‘non’ voor plaatst stelt het de vraag wat het betekent om niet rendabel binnen die opvatting te zijn. Wat als winst niet het doel is, maar samenzijn. Ik zie ons als de Wu-Tang Clan: iedereen is anders maar we zijn één crew. Wat ons bindt is dat we indie zijn en dat we een maatschappelijke verantwoordelijkheid voelen om de kijker iets te vertellen waar de wereld nu staat en door welke hoepels we moeten springen om dit te verbeteren.”*

Farida Sedoc identificeert zich met de verhalen van DJ’s, MC’s, burgerrechtenactivisten en verschillende culturele gemeenschappen. Dit legt niet alleen de basis voor haar onderwerpen, maar bepaalt ook haar levenshouding en culturele positie. Voor Nest een reden om samen met haar een tentoonstelling te maken.
Non-Profit at All Cost is een gebundelde kracht van acht kunstenaars die samen met haar een verhaal uitdragen rondom solidariteit en hoe vormen van actie en protest bijdragen aan meer saamhorigheid.