Liefde is een van de grote thema’s in het menselijk leven. Maar wat gebeurt er als liefde uit balans is? Wat kunnen we elkaar vertellen over onbeantwoorde liefde, eenzijdige liefde, verloren liefde, verboden liefde, onvoltooide liefde… onbereikbare liefde?

Negentien kunstenaars nemen je mee in deze prikkelende, persoonlijke en ontroerende expositie over onbereikbare liefde, met fotografie, beeldende kunst, dans, poëzie, literatuur en film. Onbereikbare liefde gaat niet alleen over relaties die uitgaan. De expositie neemt je ook mee in verhalen over seksualiteit, ouder-kind relaties, sterfelijkheid en idolen.

Onder de exposanten zijn twee internationale kunstenaars: Mehrak Davoudi (Iran/Engeland) en Anton Shebetko (Oekraïne/Nederland).
Ruimtelijk kunstenaar Lisa Bast maakt tijdens de expositie een nieuw kunstwerk getiteld ‘’Moderne Narcissus’’. Bezoekers kunnen haar aan het werk zien met lasapparaat en slijptol in de container die voor het Rietveldpaviljoen is geplaatst.

Tijdens de expositie is er weer een uitgebreid randprogramma met vele activiteiten om te bezoeken. Volg https://www.033fotostad.com/ voor de details.