Het Vincent van GoghHuis toont van 16 september tot en met 26 december 2023 de tentoonstelling Unreliable Biographers van de Londense kunstenaar Saskia Olde Wolbers.
Centraal in deze tentoonstelling staat de video ‘Yes, These Eyes are the Windows’, die wordt verteld vanuit het oogpunt van een bescheiden rijtjeshuis in Brixton waar Van Gogh in 1873 een jaar woonde. Olde Wolbers is geïnteresseerd in mythes en orale geschiedenis, het werk draait om de mythologisering van Van Gogh en zijn geestestoestand als gekweld genie en getroebleer
kunstenaar.

Het werk benadrukt ook de ironie dat het huis in 1970 een erfgoedstatus heeft gekregen nadat een postbode het korte verblijf van deze wereldberoemde huurder ontdekte en toen langzaam in verval raakte omdat het onderhoud te lastig werd voor de nietsvermoedende eigenaren. In 2012 werd het huis geveild en ongezien gekocht door de Chinese zakenman James Wang, die naar eigen zeggen zich geen Van Gogh kon veroorloven maar wel zijn oude huis. In 2014 realiseerde Olde Wolbers in samenwerking met Artangel een geluidsinstallatie die de bezoekers door het gebouw in zijn vroegere staat van verval leidde, voorafgaand aan de renovatie van 87 Hackford Road Londen. Na het project van Olde Wolbers werd het pand een erfgoedlocatie en onderdeel van de Europese Van Gogh route. Met deze tentoonstelling verstevigt het Van GoghHuis Zundert de band met het Londense Van Gogh House. Het moment is bewust gekozen. In september 2023 is het exact 150 jaar geleden dat Vincent in Londen kwam wonen. Dat wordt gevierd in het kader van Van Gogh 170 (t.g.v. zijn geboorte in Zundert) binnen het samenwerkingsverband Van Gogh Europe.