17 beeldhouwers en ruimtelijk werkende kunstenaars van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers nemen je mee in de wereld van schoonheid en verval: Caroline Diepstraten, Fleur van den Berg, Imke Beek, Johan  Sietzema, John Sikking, Karen Santen, Leen Kessels, Leni van den Band, Louis Niënhuis, Ninette Koning , Wikje Schoon, Ans van der Hurk, Gonda van der Zwaag, Joke Zaal, Mieke de Waal, Ronald de Jong, Wilma Bosland. 

De tentoonstelling is te zien op woensdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

Een rijke variatie om langs te dwalen

Objecten die staan of hangen in de ruimte en een video-verslag over een tijdelijk project met klei: het zijn beelden die herinneren aan ons eigen bestaan waar het licht en de tijd van invloed zijn, en beelden die onze omgeving waarin wij leven tot onderwerp gemaakt hebben.

Er zijn direct aan de natuur verwante beelden en meer abstracte interpretaties. Werken die een verhaal vertellen; een proces van tijdelijkheid uitbeelden.

Ook de verschillende techieken en de veelheid van de gebruikte materialen zoals steen, beton, papier, glas, klei, vilt, zink, brons, textiel, hout, twijgen, zand en skeletjes maken van de tentoonstelling een belevenis voor de bezoeker.