Tentoonstellingen aanmelden

Science Show

Continium discovery center, Kerkrade

Ben jij Space proof? Ontdek het tijdens de science show “Astronautentraining” in het theater van Continium. Tijdens deze spannende Science Show ga je je verbazen over de meest bijzondere experimenten…

Samen met de Continium explainer ga je als ruimtevaarder in opleiding testen hoe “spaceproof” je bent. Ben je sportief? Hoe is je hand-oog coördinatie? Welke uitrusting heb je nodig? Waarom moet je een ruimtevaartpak aan? Spreek je je talen? Wat wordt er gegeten in de ruimte? En hoe gaan ze naar de wc? We werken toe naar de lancering van de raket. We tellen samen af! In het Russisch uiteraard!

Verbazen, ontdekken, lachen en zelf een handje meehelpen: welkom bij de Science Show! Je wordt zelf onderdeel van wetenschap en techniek. Met leuke experimenten wordt op een grappige manier een link gelegd tussen het dagelijks leven en wetenschappelijke weetjes. Soms ben je toeschouwer, een andere keer speel de de hoofdrol! Bij sommige experimenten is er namelijk hulp nodig van een vrijwilliger uit de zaal.

Website: Continium discovery center

Van 2 sep 20 19

t/m 31 dec 20 20