Ted Noten 

Ted Noten (1956) is een geëngageerde, kritische maker die zijn vakgebied en ook maatschappelijke thema’s onder de loep neemt. Niet dwingend en belerend, maar op een humoristische en nuchtere manier. In de sieradenwereld zijn hoogwaardige materialen de norm, Noten gebruikt al zijn hele carrière onconventionele materialen en technieken die verrassen en verwonderen, zoals kauwgum, acrylaat en 3D-prints.

&co. 

In de tentoonstelling wordt aan de hand van zes thema’s het oeu­vre van Noten gepresenteerd. Deze thema’s leven ook onder verschillende ontwerpers en kunstenaars die werkzaam zijn in het Nederlandse kunst/designveld. Onder wie Koos Buster, Joana Schneider, Mart Veldhuis, Sander Wassink, Tirzo Martha, Yamuna Forzani e.a.

De tentoonstelling is rijk gevuld met sieraden, kunst, design maar bevat ook mode en interactieve installaties. Graag vertel ik bij interesse meer via de mail of telefonisch (0683868208), stuur ik high res foto’s toe of regel ik een interview met Ted Noten en/of de participerende kunstenaars.