De eerstvolgende tentoonstelling bij Framer Framed is de solotentoonstelling ‘To those who have no time to play’ van Gluklya (Natalia Pershina-Yakimanskaya). De tentoonstelling opent op 13 oktober en is te bezoeken tussen 14 okt 2022 en 22 jan 2023.

Opening: 13 Oktober, 19:00-21:00
Registreer Hier: https://www.eventbrite.co.uk/e/opening-to-those-who-have-no-time-to-play-tickets-414705353877

Gluklya / Natalia Pershina-Yakimanskaya woont en werkt in Amsterdam. Als een van de pioniers van de Russische performancekunst, concentreert haar onderzoek zich op het vinden van manieren om te praten over de traumatische verdeeldheid in de samenleving en de implicaties voor het leven van mensen. Het conflict tussen de politiek en de innerlijke wereld van mensen vormt het onderwerp van haar surrealistische tekeningen, performances in samenwerking met kwetsbare groepen, installaties met poëtische teksten etc.

Tussen 1995-2012 was ze medeoprichter van het feministische kunstenaarscollectief Factory of Found Clothes (FFC) dat door middel van kleding verwijst naar utopische proposities en als doel heeft om verandering in de samenleving teweeg te brengen. Ze is medeoprichter en deelnemer van Chto Delat; een multidisciplinair collectief waarvan ze sinds 2003 lid is.