ART Commission Genoa (IT) in samenwerking met Breed Art Studios Amsterdam presenteert

ALESSANDRA VINOTTO(IT)
UNCONSCIOUSNESS QUARANTINE

MOSAIC ON PAPER internationale collectieve installatie met 80 kunstwerken

19.11—4.12.2022

OPENING ZATERDAG NOVEMBER 19, 17 U
SAMENGESTELD DOOR
VIRGINIA MONTEVERDE EN LUCA REZZOLLA

Op 19 november wordt in Breed Art Studios in Amsterdam de derde fase van de tentoonstelling UNCONSCIOUSNESS QUARANTINE van de Italiaanse kunstenaar, filmmaker en dichter Alessandra Vinotto geopend.
De tentoonstelling was eerst te zien in Spazio46 in het Palazzo Ducale in Genua en afgelopen zomer in het Castello di Casotto in Piemonte (Italië).

“UNCONSCIOUSNESS QUARANTINE werd geboren in het voorjaar van 2020, toen ik door de pandemie geïsoleerd van de wereld moest leven: behorend tot de categorie van de ultrakwetsbaren, kon ik absoluut geen normaal leven leiden en moest ik ‘vluchten’ naar 16 eindeloze maanden in mijn buen retiro in de bergen (zelfs niet in staat zijn om met mijn zoon of mijn familie samen te leven, aangezien iemand een gevaar voor mij vormde).
Daar, op een pas op 1.500 meter hoogte, waar zelfs de internetverbinding zeer slecht is, elke dag alleen en met als enige vrienden de bewoners van het bos, bracht ik mijn huid, mijn blik, mijn handen en mijn benen in verband met de enige werkelijkheid die ik ervoer, waarbij ik de insecten die over me heen liepen en de wilde dieren die zonder angst in mijn buurt kwamen fotografeerde, alsof ik een van hen was geworden.” (Alessandra Vinotto)

MOSAIC ON PAPER Artist’s Multiples
De toegankelijke collectie van werken op papier, fine art print in beperkte oplages.

De collectie wordt aan het publiek gepresenteerd als een collectieve installatie in speciale tentoonstellingen en evenementen en als nevenevenement in internationale installaties en tentoonstellingen.
De installatie bevat 80 werken en is het eerste evenement na de lancering van de website mosaiconpaper.com.

De tentoonstelling, georganiseerd door Art Commission en samengesteld door Virginia Monteverde en Luca Rezzolla, loopt tot 4 december 2022. Het kan worden bezocht op de volgende dagen en tijden: zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur en op afspraak.