De Compagnie presenteert “Underneath the Surface” van Joshua van Iersel.

Autodidactisch beeldend kunstenaar Joshua van Iersel (1986) onthult een allesomvattend overzicht van zijn recente creaties. Deze collectie omvat imposante XXL-collages, series schilderijen op doek en kleinere tekeningen.
Muziek en kunst vormen het diepgaande fundament van al zijn handelingen en creaties. Van de diepste en donkerste abstracte gevoelens tot de meest positieve explosies van emoties. Zijn expressieve werkwijze evolueert door een mix van popart, straatkunst, grafisch ontwerp en explosieve figuratieve werken. De kunstenaar vormt de derde generatie van expressionistische topschilders in zijn familie.

Joshua van Iersel werd opgenomen in de lijst van ‘Kunstenaar van het Jaar 2024’ op basis van het grootste aantal publieksnominaties. Speciaal voor deze solo-expositie heeft Joshua de grenzen opgezocht van de prachtige locatie ‘De Noordkade’, met als doel voor de bezoeker een ‘visuele totaalbeleving’ te creëren. De tentoongestelde werken zijn afkomstig uit de periode 2022 tot en met 2023.

Welkom in de artistieke wereld van Joshua van Iersel.

De tentoonstelling is te zien van 14 jan t/m 10 mrt 2024 in de Wiebenga Silo en Hal, onderdeel van het CHV-complex op de Noordkade te Veghel. Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 – 17.00 uur en zondag van 14.00 – 17.00 uur. Parkeren P1, Cultuurfabriek.