Water in de kunst

CBK Zeeland toont van zondag 5 maart t/m vrijdag 14 april werk van Kamagurka, de kinderkunstweek-kunstenaar van 2023, in combinatie met uiteenlopende kunstwerken van 24 Zeeuwse kunstenaars rond het thema van de Kinderkunstweek:
‘Van druppel tot tsunami, water in de kunst.

De 24 Zeeuwse deelnemende kunstenaars zijn:
Anita Martens-Beirens, Anna Blom, Cobi Boone, Diana Stevens, Frans Kegels, Gwen van den Bout, Henriette Verburgh, Ilse van Loo, Ineke Otte, Monique van den Hout, Janneke Rottier, Johnny Beerens, Kathleen van Houtte, Ko de Jonge, Leen van Duivendijk, Lilith de Jonge, Margriet de Vries, Marijke Gussenhoven, Marijke Leertouwer, Peter van Berkel, Petra Rouwendal, Quinten Buijsse, Saskia Eggink en Toos van Holstein.

Kinderkunstweek
Het is de kleinste druppel die uiteindelijk de steen uitholt en aan het begin staat van al het leven. Water als vriend en vijand, maar voor alles onmisbaar. Ook in de kunst. Een betekenisvol thema voor de Kinderkunstweek van 2023, het jaar waarin ook de Watersnoodramp van 1953 na 70 jaar groots herdacht gaat worden. Water en kunst, beide van levensbelang.
Lees meer op Kinderkunstweek.nl

Voor kinderen en klassen
Kom langs tijdens de Kinderkunstweek en maak een speurtocht langs de expositie ‘van druppel tot tsunami, water in de kunst’. Net zoals het thema van de Kinderkunstweek.
Ook klassen zijn hartelijk welkom voor een rondleiding met speurtocht.
Maak dan wel een afspraak via info@cbkzeeland.nl