Stap in de fascinerende wereld van entreeontwerp en vier samen met Boon Edam onze 150 jaar passie voor perfectionering van de kunst van toegangsoplossingen en entreeontwerpen. Te zien is hoe het bedrijf is geëvolueerd van een eenvoudige timmerwerkplaats in 1873 tot een wereldleider in toegangsoplossingen in 2023.
De tentoonstelling Van Timmerwerk tot Toonaangevende Technologie biedt een exclusief kijkje achter de schermen van de mensen, processen en technologie, die Boon Edam marktleider maken. Laat u inspireren door het vakmanschap en de aandacht voor detail die in elke toegangsoplossing zit en luister mee naar de mensen die de afgelopen decennia een cruciale rol hebben gespeeld in ons succes.
Ontdek onze wereldwijde impact en sta versteld van onze innovatieve oplossingen die op een creatieve en boeiende manier worden gepresenteerd. Breng samen met ons hulde aan onze hardwerkende medewerkers en wees getuige van de transformatie van onze toegangsoplossingen van functionele objecten tot kunstwerken. Laat u inspireren door Boon Edams opmerkelijke reis en passie voor excellentie in entreeontwerp.