Ook dit jaar organiseert Sille Gallery een zomerexpositie. Het thema biedt weer veel mogelijkheden en luidt deze keer: ‘Spiegel’.
Om tot een spannende tentoonstelling op niveau te komen, werken kunstenaars binnen hun eigen stijl aan een of meerdere topstukken. Het thema is Spiegel, denk hierbij aan het gebruik van het materiaal spiegel, tweevoud, reflectie, weerspiegeling etc. Dit kan zowel abstract, figuratief, realistisch, twee- of driedimensionaal zijn. Naast de vaste kunstenaars waar Sille Gallery mee werkt is deze tentoonstelling ook een open-inschrijving. De inschrijvingen worden beoordeeld op eigenheid, originaliteit, kwaliteit en moet een vernieuwend karakter bezitten waarmee de kunstenaar het thema Spiegel heeft verenigd in zijn kunst.

De tentoonstelling start op 13 juni, vanwege het COVID-19 zal de feestelijke opening met het Kunst & Culinair event misschien later plaatsvinden. Wanneer die datum bekend is zullen wij dat iedereen laten weten. De toegang is gratis voor iedereen. DON food&events gaat de catering verzorgen tijdens Kunst & Culinair voor de galerie. Hij gaat de gerechten laten glinsteren en blinken! Wij zijn benieuwd wat die voor ons gaat maken….. misschien een culinair spiegelei?! Mis het niet, volg ons ook op Facebook.