Neem nu een jaarabonnement op Museumtijdschrift en ontvang het boek Pieter de Hooch in Delft (t.w.v. € 34,95) als welkomstgeschenk.

Welkomstgeschenk
Pieter de Hooch (1629 – na 1684) wordt na Johannes Vermeer als de belangrijkste Delftse schilder uit de Nederlandse Gouden Eeuw gezien. De Hooch was actief en invloedrijk in Delft in een periode dat de plaatselijke schilderkunst bloeide. Hij leverde een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van licht en perspectief binnen het genrestuk. Zijn binnenplaatsen en interieurs zijn wereldberoemd.
Nooit eerder werd in Nederland een monografische tentoonstelling aan hem gewijd, terwijl hij deze, gezien zijn statuur en de uitmuntende kwaliteit van zijn werken, zeker verdient. Pieter de Hooch in Delft verschijnt bij de overzichtstentoonstelling in Museum Prinsenhof in Delft.

Museumtijdschrift
Museumtijdschrift, hét blad voor de museumbezoeker, is informatief, actueel en verrassend. En biedt een unieke mix uit het tentoonstellingsaanbod, van kunst, fotografie tot erfgoed en design, van vroeger tot nu. Met in ieder nummer een column van Oek de Jong en de wandelrubriek van Maria Barnas. Bij ieder nummer ontvangt u als bijlage de meest complete tentoonstellingsagenda van Nederland in handig zakformaat, zodat museumbezoek eenvoudig vooraf te plannen is. Museumtijdschrift verschijnt acht keer per jaar.

Deze actie is geldig tot 29 mei 2020.