Neem nu een jaarabonnement op Museumtijdschrift en ontvang het boek Het Gouden Eeuw Boek (t.w.v. € 29,95) als welkomstgeschenk.

Welkomstgeschenk
Aan het begin van de zeventiende eeuw begonnen kunstenaars landschappen, stillevens, alledaagse taferelen, zeegezichten en kerkinterieurs vast te leggen zoals dat tot dan toe nog niet was gedaan. De grote kunstenaars van de Gouden Eeuw – Rembrandt, Vermeer en Frans Hals – zijn wereldberoemd, maar de schilderijen van de minder bekende oude meesters zijn vaak ook prachtig, voorbeeldig en imposant. Ze komen allemaal aan bod in dit boek.
ISBN: 9789462581807

Museumtijdschrift
Museumtijdschrift, hét blad voor de museumbezoeker, is informatief, actueel en verrassend, en biedt een unieke mix uit het tentoonstellingsaanbod, van kunst, fotografie tot erfgoed en design, en van vroeger tot nu. Met in ieder nummer een column van Oek de Jong en wandelrubriek van Maria Barnas. Bij ieder nummer ontvangt u als bijlage de meest complete tentoonstellingsagenda van Nederland in handig zakformaat, zodat museumbezoek eenvoudig vooraf te plannen is. Museumtijdschrift verschijnt acht keer per jaar.

Deze actie is geldig tot 17 januari 2020.