In Museumtijdschrift 2-2019 (dit nummer verschijnt 1 maart) is er ruime aandacht voor twee tentoonstellingen in Brussel: ‘Ellen Gallagher – Liquid Intelligence‘ in Wiels en ‘Bernard van Orley – Brussel en de Renaissance‘ in Bozar. Speciaal voor abonnees heeft SRC Reizen in samenwerking met Museumtijdschrift een unieke kunstreis naar Brussel samengesteld van 5 t/m 7 april 2019. Samen met SRC Reizen en Museumtijdschrift bezoekt u dan deze mooie tentoonstellingen en brengt u een bezoek aan het heropende AfricaMuseum, waar u in Museumtijdschrift 8-2018 over las. Maak kennis met de stad en drie musea. Gaat u mee op reis?

Programma:

Dag 1 – vrijdag 5 april
Vanuit Amersfoort of Breda reist u met een touringcar naar Brussel. In de middag krijgt u een stadswandeling door Brussel langs de belangrijkste monumenten, zoals de Grote Markt en de kathedraal van Sint Michel. ’s Avonds heeft u een gezamenlijk diner op loopafstand van het hotel.

Dag 2 – zaterdag 6 april
In Museumtijdschrift 8-2018 las u over het heropende AfricaMuseum in Tervuren. Uw reis is niet compleet zonder een bezoek aan dit museumpaleis, waar u rondgeleid wordt door een gids. In de middag heeft u vrije tijd in Brussel om te lunchen. ’s Middags raakt de Afrikaanse geschiedenis u op een hele andere manier, tijdens een rondleiding door de tentoonstelling van Ellen Gallagher in Wiels. De avond heeft u vrij.

Dag 3 – zondag 7 april
’s Ochtends bezoekt u Bozar waar de samensteller van de tentoonstelling, Ingrid de Meûter, u meeneemt naar de renaissance van de Lage Landen met het werk van Bernard van Orley. In de middag heeft u vrije tijd in Brussel. Aan het eind van de middag vertrekt de touringcar naar Nederland.

Praktische informatie:

Prijs: € 398 per persoon, 1-persoonskamer toeslag € 198 per persoon
Inclusief: busreis per SRC-comfort class-touringcar via opstapplaatsen Amersfoort en Breda. Verblijf in het centraal gelegen NH Grand Place Arenberg. Verzorging op basis van logies en ontbijt. Op dag 1 is ook het diner inbegrepen. Begeleiding door een deskundige Nederlandssprekende reisleider en gidsen tijdens museumbezoek.
Exclusief: entreegelden, fooien, Calamiteitenfonds € 2,50 (verplicht)

HELAAS IS DEZE REIS GEANNULEERD WEGENS TE WEINIG AANMELDINGEN.

Deze reis is geannuleerd