Museumtijdschrift is jarig en daarom doen wij wat extra’s. In samenwerking met We Like Art biedt Museumtijdschrift kunst te koop aan in een beperkte oplage, exclusief verkrijgbaar voor abonnees voor een vriendelijke prijs. Wees er snel bij, want op = op.

Emo Verkerk, ‘Joseph Roth aan de Seine’, litho op papier, 1999

In de wonderlijke portretten van Emo Verkerk (1955) buitelen de associaties over elkaar heen. Zijn portretten zijn een ode aan persoonlijke helden als Picasso, Berlage en, in dit geval, de zeer getalenteerde, joodse schrijver Joseph Roth. Roth is afgebeeld onder een burg bij de Seine, zoals de dakloze hoofdpersoon uit zijn postuum verschenen roman Die Legende vom heiligen Trinker (1939). Ook Roth was verslaafd aan alcohol en overleed 45 jaar jong in ballingsoord Parijs.

 

Lees ook het interview met Emo Verkerk

Productinformatie

Techniek Litho (steendruk) op papier. Door die steendruktechniek is elk exemplaar net even anders!

Oplage 35

Afmetingen 54 x 42 cm

Certificaat Het werk is op een bijgeleverd certificaat gesigneerd en genummerd

Prijs € 350,00 inclusief btw, exclusief lijst en exclusief verzendkosten

Levering Het kunstwerk ontvangt u binnen 3 weken na betaling in huis

Verzendkosten € 17,50 binnen Nederland. Het is tevens mogelijk het werk op afspraak op te halen op het kantoor van We Like Art, Leliëndaalstraat 4, Amsterdam.

Goed om te weten: inlijsting

De litho kan worden ingelijst in een lijst zoals afgebeeld (verdiepte wit houten lijst) met museumglas voor € 149,00 inclusief btw. Wanneer u het werk wilt laten inlijsten, kan het niet verzonden worden. Het ingelijste werk kan worden opgehaald bij lijstenmaker Mark Keppel in het centrum van Haarlem.

Over We Like Art

We Like Art is sinds 2010 actief en wil een nieuw publiek bereiken voor beeldende kunst van hoge kwaliteit. We Like Art informeert en biedt kunst te koop voor een vriendelijke prijs, aan zowel beginnende kunstkopers als ervaren. Kijk voor meer informatie op welikeart.nl

Inlijsten

Wilt u dit kunstwerk zoals afgebeeld laten inlijsten door lijstenmaker Mark Keppel in Haarlem? Het ingelijste werk haalt u op aan Schagchelstraat 5, Haarlem.