Museumtijdschrift is jarig en daarom doen wij wat extra’s. In samenwerking met We Like Art biedt Museumtijdschrift kunst te koop aan in een oplage van 30, exclusief verkrijgbaar voor abonnees voor een vriendelijke prijs. Wees er snel bij, want op = op.
HET WERK IS UITVERKOCHT

herman de vries, ‘Untitled (Traces)’, 2014

In het werk van herman de vries is kunst onlosmakelijk verbonden met natuur en poëzie. Als medeoprichter van de NUL-groep maakte hij uitsluitend witte schilderijen. Vanaf de jaren zeventig speelt de natuur een grote rol in zijn werk, waarbij hij de schoonheid zichtbaar maakt van dat wat er al is. Dagelijks verblijft hij urenlang in het bos nabij zijn huis in Eschenau (D), waar hij natuurverschijnselen zoals jeneverbessen en konijnenkeutels verzamelt en ordent. Untitled (Traces) is gemaakt met verbrande stukken hout uit het Steigerwald, waarbij toeval een rol speelt.

Video: De Ketelfactory, Schiedam © Kim Everdine Zeegers 2014

Lees ook het interview met herman de vries

Productinformatie

Techniek Hoogwaardige piëzografie

Oplage 30

Afmetingen 61 x 86 cm

Certificaat Het werk is op een bijgeleverd certificaat gesigneerd en genummerd

Prijs € 350,00 inclusief btw, exclusief lijst en exclusief verzendkosten

Levering Het kunstwerk ontvangt u binnen 3 weken na betaling in huis

Verzendkosten € 17,50 binnen Nederland. Het is tevens mogelijk het werk op afspraak op te halen op het kantoor van We Like Art, Leliëndaalstraat 4, Amsterdam.

Goed om te weten: inlijsting

Het werk kan ingelijst worden zoals afgebeeld (een verdiepte wit houten lijst) zonder museumglas voor € 200,00 inclusief btw, en met museumglas voor € 250,00 inclusief btw. Wanneer u het werk wilt laten inlijsten, kan het niet verzonden worden. Het ingelijste werk kan worden opgehaald bij lijstenmaker Mark Keppel in het centrum van Haarlem.

Piëzografie

Piëzografie is een benaming van de druktechniek die gebruikt wordt, zoals er ook zeefdruk, lithografie of offset bestaat. De printkop spuit in stroken met hoge precisie piepkleine druppeltjes inkt op het papier. Het komt neer op een hoogwaardige versie van inkjet-printen, waar verschil ten opzichte van een desktop printer vooral zit in de hoge kwaliteit van de inkt en het papier. De 12 kleuren-inkten en speciale coatings zorgen voor spetterende kleuren, een diep zwartbereik en kleurvastheid tot meer dan 100 jaar, waarmee het voldoet aan de hoogste eisen van kunstenaars, fotografen, grafici, galerieën en musea.

Over We Like Art

We Like Art is sinds 2010 actief en wil een nieuw publiek bereiken voor beeldende kunst van hoge kwaliteit. We Like Art informeert en biedt kunst te koop voor een vriendelijke prijs, aan zowel beginnende kunstkopers als ervaren. Kijk voor meer informatie op welikeart.nl

Inlijsten

Wilt u dit kunstwerk zoals afgebeeld laten inlijsten door lijstenmaker Mark Keppel in Haarlem? Het ingelijste werk haalt u op aan Schagchelstraat 5, Haarlem.